Fri frakt over 2000,-

STANLEY

STANLEY

Det er enkelt: vi bygger produktene våre for å vare livet ut. – Stanley

Tidløst med design som varer år etter år, generasjon til generasjon. Stanley har i over hundre år utviklet robuste flasker, kopper, matkrukker og kjøkkenutstyr, med mål om at du aldri skulle trenge å kaste din Stanley! Rett og slett BUILT FOR LIFE!

Historien til Stanley er over 100 år gammel, og merket ble grunnlagt av oppfinneren William Stanley Jr. Helt tilbake til i 1913 kombinerte han vakuumisolering og styrken til stål, og oppfant stål-vakuumflasken vi kjenner til i dag. Siden den gang har de videreutviklet merket, og rett og slett blitt en del av hverdagen til mange! Stanley har vært med på utallige eventyr, de ønsker å øke tiden du bruker utendørs, og har gjort måltidene og pausene i hverdagen, feriene og turene til høydepunkt.

Et engasjement for bærekraft!

De mest bærekraftige produktene er de som aldri trenger å kastes eller erstattes mener Stanley. Med sitt tidløse design, er utstyret deres både holdbart og relevant år etter år, i generasjon til generasjon. Produktene er laget av høykvalitets rustfritt stål, som er det viktigste materialet de bruker. Rustfritt stål er ikke bare ekstremt holdbart, men også ett av de mest resirkulerbare materialene som finnes. Stanley har derfor skapt Built For Life ™ -produkter, det handler ikke bare om hva de lager, men hvordan de lager det. Gjennom hele forsyningskjeden sin er de forpliktet til bærekraftige praksiser, fra produksjon til resirkulerte materialer og emballasje.

I stedet for å skifte ut din godt brukte termos fra Stanley finnes det selvfølgelig utskiftbare deler som gjør at den kan vare lenger når du trenger det.

Kopper og termoser

Lekasjefri, rustfrie og holdbare termoser og kopper er noe man setter pris på i hverdagen og under bruk. Variantene er mange, de har ulike størrelser og praktiske løsninger ut i fra hva du trenger, og er tilpasset en aktiv livsstil.

Finn din modell fra Stanley her!

Stanley Iceflow Flip Straw

Den ultimate drikkeflaska! En fin og robust stor drikkeflaske som holder innholdet kaldt i opptil 12 timer! Flasken har innebygd sugerør, og passer perfekt i koppholdere, enten det er i bilen, på trening eller ute på tur.

Flaska finner du her!

Luksus på tur!

Om du er Feinschmeckeren eller bare veldig glad i kaffe, så har det aldri vært enklere å imponere! Mål opp favorittkaffen din, tilsett varmt vann og vent i 2-3 min for et nydelig rykende resultat. Den er enkelt i bruk og passer de fleste termokopper og termoser fra Stanley med større åpning enn 62mm. Perfekt til morgenkaffen på teltturen..

Sjekk ut kaffebryggeren fra Stanley!

Hos oss i Smart Profil Trondheim finner du byens største utvalg av arbeidsklær fra Blåkläder og Snickers Workwear. Vi har også et bredt utvalg vernesko, fritidsplagg og turprodukter med gode muligheter for å bestille opp fra våre leverandører.

Ønsker du tips og råd til å sette sammen et komplett arbeidsantrekk, firmakolleksjon, fritidsantrekk eller produkter?

Ta gjerne kontakt med oss! Besøk oss i butikken vår på Sandmoen eller ved å ta kontakt på post@smartprofil.no eller på telefon 73 60 60 57.

VELKOMMEN INNOM – og god tur!