Fri frakt over 2000,-

Design

Vår kunnskap

Vi har to grafiske designere som kan hjelpe deg med å designe ny logo eller bearbeide eksisterende. Har du behov for visittkort, bannere, roll-ups og andre profilprodukter – kan vi selvfølgelig designe og produsere dette for deg.

Ta med deg dine idèer til oss, så skal vi gjøre vårt ytterste for å få disse ut i livet!

PS! Spør oss om tilleggsprodukter som nøkkelbånd, luer, hals/hodeplagg, drikkeflasker osv. Vi har et stort utvalg profilprodukter, som setter prikken over i`en i firmaprofilen, og som i tillegg egner seg godt som firmagaver &
giveaways.

Ditt uttrykk

Å skape sitt eget grafiske uttrykk er uvurderlig. Gjenkjennelse og identitet.

Egenart i logoen gjennom form, farge eller skrifttype gjør merkevarebyggingen til en drøm. Uttrykket må gjerne gjenspeile firmaets personlighet.

Det å få en gjennomført bekledningsprofil trenger ikke å være vanskelig. Bruk fargene i logoen din, og ta igjen disse i kleskolleksjonen!

Gjennom våre leverandører, har vi alle mulige farger tilgjengelig i de fleste typer plagg. Spør oss om råd og veiledning. Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Nyhet: Vi hjelper deg med å lage hjemmeside!

Gjennom vår samarbeidspartner Trollheimen Design kan vi nå hjelpe deg med å designe flotte og funksjonelle nettsider til deg og din bedrift, til en rimelig penge. Ta kontakt via oss, eller ta kontakt direkte og oppgi oss som en referanse, så får du en god pris og god hjelp!