Fri frakt over 2000,-

Om oss

Smart Profil Trondheim AS ble stiftet 08.08.08. Til tross for firmaets unge alder, har våre faste ansatte tilsammen over 50 års erfaring i bransjen.

Vi er godt etablert i markedet, og allerede i vårt fjerde driftsår kunne vi klappe oss på skuldra og si at vi har nådd et av våre store mål; å bli Trøndelags største forhandler av Snickers Workwear og Blåkläder.

Våre leverandører er våre samarbeidspartnere, og sammen med de skal vi jobbe hardt for å bli enda bedre. Med deres kvaliteter og kunnskaper skal vi ruste oss opp til å yte så god service, og levere så gode varer som over hodet mulig også i fremtiden.

Vi leverer blant annet varer fra Blåkläder, Snickers, Craft, Hummel, Fjällräven, Carhartt, Leatherman, Jobman, Camelback, Aclima og Helly Hansen. I tillegg kan vi levere flotte ting fra bl.a Kähler, Rosendahl og Le Creuset.

Kom innom og opplev at det fremdeles går an å få god gammeldags personlig service!

Velkommen skal du være.

Service

Hos oss setter vi personlig service utrolig høyt.

Kom innom vår butikk på Sandmoen, så skal vi ta deg godt imot! Kaffemaskina står klar, og vi er klar til å hjelpe deg 🙂

Vår butikk

Butikken vår ligger godt synlig i industriområdet på Sandmoen og er på hele 800kvm.

Her finner du et meget bredt utvalg av arbeids- og profiltøy, gaveartikler, fritidssko, ullundertøy og mye mer! De fleste arbeidsbuksemodeller får du i 3 ulike lengder for optimal tilpasning!