Fri frakt over 2000,-

FRITID

FRITID

Ferie og fritid hører sommeren til, og vi er klare til å innta sommeren med storm! Hos oss får du klær til all slags vær, slik at du er rustet til å møte sommeren på best mulig vis.

Produktene fra Fjällräven er perfekte til turene i skog og mark, gode sko fra Crispi gjør at fjellturen blir tryggere og mer behagelig med skikkelig fottøy, termosene fra Stanley gir litt ekstra luksus og ullplaggene fra Aclima holder deg varm og tørr uansett vær eller hva du holder på med.

Her har du noen tips og triks til sommerens ferie og oppakning!

Riktig skotøy til riktig bruk!

Skal du på tur er gode sko et must! Attiva BP fjellstøvvel fra Crispi er laget for deg med en aktiv livsstil, og som elsker å være på tur i skog og mark. Med en lav vekt og nøye utvalgte materialer av kombinasjonene lær og tekstil ivaretar den robustheten du trenger i en aktiv hverdag med mange gode turer. Tekstilmaterielene sørger for optimal ventilering og Gore-Tex membranen innvendig holder deg tørr og komfortabel. Mer om skoene finner du her!

Fjällräven – ment for å vare

Fjällräven er et varemerke vi setter stor pris på å ha hos oss. Merket har en langsiktig tilnærming til produktutvikling, og arbeider for å utvikle produkter som er ment for å være med deg hele livet. Produktene fra Fjällräven er allsidige og slitesterke, og kan brukes til alt som gjelder en aktiv livsstil, tur og fritid. De er alltid like trofaste å ha med på tur og er laget for å vare!

De prisbelønte Keb-buksene er blitt favoritter hos mange! Buksene er tekniske og slitesterke turbukser med stretchmateriale, store lommer og glidelåser for lufting, og med god passform for mest mulig bevegelsesfrihet på tur. Herreshorten fra Fjällräven er fin å ha på de varmeste dagene, og er en lett og luftig shorts som også tar liten plass i sekken.

I tillegg til de populære turbuksene har Fjällräven det meste av tilbehøret du trenger! Hodeplagg, overdeler og vesker for en aktiv livsstil gir deg frihet både på reise, på tur og i hverdagen til det du trenger. Disse er også laget i slitesterke materialer, tåler vær og vind og laget for å være behagelige å ha på.

Produktene våre fra Fjällräven finner du her!

Stanley – luksus på tur!

Termosene fra Stanley gir oss rett og slett en liten følelse av luksus på tur! Med tidløs design er produktene like aktuelle år etter år. Produktene er laget av høykvalitets rustfritt stål, som gjør dem ekstremt holdbare, og tåler en støyt både i hverdagen og på tur.

Termosene finnes i ulike størrelser, er lekkasjefri og kan vaskes i oppvaskmaskin. Om du er Feinschmeckeren eller bare veldig glad i kaffe, så har det aldri vært enklere å imponere med kaffebryggeren fra Stanley. Du får også mat-termos med skje og camp mug – rett og slett praktiske produkter som kan brukes til tur og er generelt praktiske ellers i hverdagen!

Aclima – brukes hele året!

Aclima er alltid med oss på turen, og brukes hele året! De unike egenskapene til ulla gjør den ideell for alle årstider, og er perfekt å kombinere sammen lag på lag. Ull er blant annet temperaturregulerende, transporterer fukt, luktfri, og plassbesparende slik at du slipper å pakke med deg så mye i sekken når du skal på tur. Uansett friluftsliv, anbefaler vi absolutt baseplaggene fra Aclima – disse har du i årevis!

Baselayer fra Aclima får du både til dame og herre hos oss, og flere av produktene kan brukes som unisex. Produktene brukes både på tur, til trening og ellers i en aktiv hverdag.

Termacell

Et trykk og plagsomme mygg og knott holder seg unna. Enten det er camping eller hyttelivet som skal nytes, er temacell myggjager et praktisk produkt du blir glad for å ha investert i. Denne myggjageren fra Termacell er enkel i bruk, oppladbar og skal gi deg en myggfri sone på opptil 29m2. Den har innebygd timer, gir ikke fra seg gass, og er lyd og luktfri noe som gjør at du kan nyte ferien i ro og fred.

Du finner den i i nettbutikken vår her!

Hos oss i Smart Profil Trondheim finner du byens største utvalg av arbeidsklær fra Blåkläder og Snickers Workwear. Vi har også et bredt utvalg vernesko, sko og fritidsplagg med gode muligheter for å bestille opp fra våre leverandører.

Ønsker du tips og råd til å sette sammen et komplett arbeidsantrekk, firmakolleksjon eller fritidsantrekk?

Ta gjerne kontakt med oss! Besøk oss i butikken vår på Sandmoen eller ved å ta kontakt på post@smartprofil.no eller på telefon 73 60 60 57.VELKOMMEN INNOM – og riktig god sommer!