Fri frakt over 2000,-

Snickers Workwear

Filosofi

Snickers Workwear er et av de ledende varemerkene i arbeidstøybransjen i Europa og er representert i flere enn 20 land. I over 30 år har vi stått bak utviklingen av banebrytende arbeidstøy basert på de virkelige behovene til håndverkere som må kunne stole på utstyret.

Vi forsøker hver dag å flytte grenser når det gjelder avansert design, funksjonalitet, komfort, beskyttelse og slitestyrke. Alt for at vi kan gjør livet til hardtarbeidende håndverkere enklere, sikrere og mer produktivt. Slik at de hele tiden ligger i forkant. For vi vet hva som kreves for å få jobben gjort

Snickers Workwear tilbyr avansert arbeidstøy til håndverkere som ønsker det ultimate innen sikkerhet, beskyttelse og funksjonalitet på jobben.

Snickers Workwear er en del av Hultafors Group – en serie med kvalitetsmerker som holder håndverkeren i forkant.

Snickers Workwear tilbyr en lang rekke plagg i mange produktkategorier.

Om selskapet

Snickers Workwear ble grunnlagt i Stockholm, Sverige i 1975. I dag er Snickers Workwear eid av Hultafors Group AB og er representert i mer enn 20 land i Europa.

Snickers har et kontinuerlig fokus på å utvikle og tilby det ultimalte arbeidstøyet for profesjonelle håndverkere.

Vår produktutviklingsavdeling jobber tett med håndverkere rundt om i Europa for å utforske eksisterende og fremtidige behov for funksjonelt arbeidstøy med optimal komfort og lang holdbarhet.

Vi leverer mer enn 1000 ordre hver dag til mer enn 7000 forhandlere i Europa. Våre plagg og produkter er laget i Østen og Latvia og distribueres fra et sentralt lager i Nederland.

– Fra Snickers.no

Se hele utvalget fra Snickers Workwear på vår side med kataloger ved å trykke på logoen nedenfor 🙂

snickers