Fri frakt over 2000,-

Om Blåkläder

Om Blåkläder

1895 ble Aug. P. Horn etablert i Kristiania som manufakturforretning med lokaler i Karl Johansgate og etter få år ble det også opprettet eget engros firma, samt konfeksjonsfabrikk for yrkesklær. Aug. P. Horn flyttet hele virksomheten til Moss i 1925 og har betjent de ulike yrkene i Norges land med arbeidsklær siden.

“For Blåkläder er yrkesklær et verktøy for å gjøre en bedre jobb”

I 1995 feiret Aug. P. Horn sitt 100 års jubileum under navnet Horn Yrkesklær AS, i 1996 flyttet selskapet til Jeløya på Moss og etter 15 år der er de nå å finne i nye og moderne lokaler på Solgaasr Skog i Moss. Siden januar 1999 inngår vi i Blåkläder konsernet og den første mars 2001 skiftet vi navn fra Horn Yrkesklær AS til Blåkläder AS

For Blåkläder er yrkesklær et verktøy for å gjøre en bedre jobb. Våre funksjonelle plagg gjør jobben din lettere og beskytter deg i ditt arbeid. Dette kan sammenfattes i vår mission:

Gjennom å respektere vår identitet, våre røtter samt verne varemerket og sjelen til Blåkläder, skall vi utvikle, produsere og selge arbeidsklær, hansker og sko . Våre produkter skal gjøre kundens jobb enklere og gi dem maksimal beskyttelse.

Blåkläder vokser
Det kreves mye for at folk skal bytte leverandør av arbeidsklær. Det er derfor Blåkläder vokser. Blåkläder vil, sammen med sine profesjonelle forhandlere, kunne fremstå som totalleverandør av alt innen yrkes- og profilklær. Derfor ser vi med stor optimisme på markedet i fremtiden og muligheten for ytterligere markedsandeler. Blåkläder har lang erfaring fra å produsere og distribuere yrkesklær, helt siden 1895 har det norske folk kunnet benytte produkter fra Blåkläder. Vi produserer årlig godt over 1,8 millioner plagg ved våre egne fabrikker.

I tillegg til Sverige og Norge er vi representert i en rekke andre land i Europa.


Filosofi

Hvis du skal lage noe som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb.

Blåkläders motivasjon er utfordringen som ligger i å framstille produkter som gjør din hverdag tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er vår “tekniske” produktgruppe som det slår gnister av, uten at det er noen fare for deg som bruker. Prøv vårt nye flammehemmende sortiment hvor vi har nøye analysert markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer kombinert med en design som oppfyller brukerens ønskemål. Her er materialet avgjørende for brukerens personlige sikkerhet og kan i visse situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død

Trykk på logoen for å se Blåkläder i nettbutikken:
Blåkläder i nettbutikken