Fri frakt over 2000,-

ACLIMA TIL JOBB OG FRITID

ACLIMA TIL JOBB OG FRITID

Plaggene fra Aclima er slitesterke og praktiske, og har flere bruksområder sommer som vinter noe som gjør at de har en fast plass i garderoben hos mange av våre kunder!

Aclima leverer funksjonelle ullplagg i god kvalitet over hele verden. Deres ull-eventyr startet i Drammen, i 1939, av Eivind Johansen. Det hele startet med ideen om å lage ullsåle av ullfilt, som utviklet seg etter hvert til å bli kvalitetsprodukter av ull til barn og voksne. All produksjonen av Aclima-plagg foregår i Europa, og for det meste på deres egne fabrikk i Estland.

Skjorter til arbeid og fritid

Ullskjortene fra Aclima er de perfekte skjortene for både arbeid og fritid. De er beregnet for ganske så røff bruk, laget av resirkulert ull, og med knapper og lommer foran. Slike skjorter er fint som et mellomlag, eller som en jakke/overdel å ha med seg på de varmeste dagene, vi elsker nemlig når plaggene kan brukes på flere områder, slik det ofte er med plaggene fra Aclima.

Se mer av ulla fra Aclima her!

Funksjonalitet, lag på lag!

Aclima har alltid et stort fokus på funksjonalitet, og det er nok også en av grunnene til at det er så populært å bruke i yrker hvor det å bevege seg og praktisk arbeid står i høysetet. Alle plaggene er designet med tanke på at de skal kunne brukes lag på lag.

Fordelene med å kle seg lag på lag er mange, men det viktigste er kanskje at det gir isolasjon, fanger varmen nær kroppen din og hjelper deg med å holde deg varm. Lagene fungerer som en barriere og bremser tapet av varme fra kroppen din.

Baselayer fra Aclima får du både til dame og herre hos oss, og flere av produktene kan brukes som unisex. Produktene brukes på tur, i arbeidshverdagen, til trening og ellers i en aktiv hverdag.

Aclima i arbeidshverdagen!

Baseplaggene fra Aclima er viktige året rundt! Plaggene skal gi beskyttelse, varme, funksjon og komfort, og i en arbeidsgarderobe er de ikke til å unngå. Hos oss får du kjøpt funksjonelle ullplagg som skal gjøre jobben, og som du kan stille høye krav til!

Se mer av våre baseplagg til arbeidsgarderoben fra Aclima her!

Hos oss i Smart Profil Trondheim finner du byens største utvalg av arbeidsklær fra Blåkläder og Snickers Workwear. Vi har også et bredt utvalg vernesko, sko og fritidsplagg med gode muligheter for å bestille opp fra våre leverandører.

Ønsker du tips og råd til å sette sammen et komplett arbeidsantrekk, firmakolleksjon eller fritidsantrekk?

Ta gjerne kontakt med oss!

Besøk oss i butikken vår på Sandmoen eller ved å ta kontakt på post@smartprofil.no eller på telefon 73 60 60 57.VELKOMMEN INNOM – og riktig god sommer!